CSU a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FCU: „Stăpâni la noi în oraș”

Clubul patronat de Mihai Rotaru a pus în vânzare biletele pentru derby-ul Băniei, care va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19:00.

Stăpâni la noi in oraș. Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul împotriva clubului FCU atât online, prin platforma Entertix, cât și la punctele de vânzare deja cunoscute: magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil, situat în Piața William Shakespeare”, transmite clubul lui Rotaru.

CSU Craiova a decis să ofere bilete mai ieftine pentru fanii echipei lui Adrian Mititelu: „Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul împotriva clubului FCU atât online, prin platforma Entertix, cât și la punctele de vânzare deja cunoscute: magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil, situat în Piața „William Shakespeare”. Cu toate că în peluza dedicată oaspeților prețul este de 10 RON, conform protocolului existent, membrii galeriei au cerut ca biletele sa rămână la aceeași valoare ca și până acum pentru suporterii Științei, respectiv 15 RON în Peluza Nord”, se arată pe pagina de Facebook a formației antrenate de Mirel Rădoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru restul zonelor din stadion, biletele pot fi achiziționate la următoarele prețuri:

  • Tribuna a II-a – 30 RON
  • Tribuna I – 40 RON
  • Tribuna VIP 2 – 70 RON
  • Tribuna VIP – 100 RON

Populare

Recomandări

Vâlceanca accidentată la Curtișoara a murit. Șoferul fugar, identificat

Tânăra de 34 ani, din Drăgășani, Vâlcea, lovită de...

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...

Cu fracuri și rochii de epocă „la purtător”. Craiovenii, chemați la paradă

Se împlinesc 120 de ani de la inaugurarea Parcului...

Reghecampf rămâne antrenor la CSU Craiova, în acte

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită, să negocieze...