După Rădoi, Iordănescu l-a trecut pe linie moartă pe Ivan!

Selecționerul României a explicat de ce l-a sărit din schemă pe nouarul oltenilor la acțiunea tricoloră

Edi Iordănescu nu l-a mai chemat pe Andrei Ivan sub tricolor. El a spus la DigiSport de ce l-a ignorat pe atacantul CSU Craiova. Selecționerul a lăsat să se înțeleagă că jucătorul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor sale.
„Eu am fost foarte clar. Nu fac atingere la speculațiile care s-au făcut despre Andrei Ivan la echipa națională. Andrei Ivan rămâne un jucător tânăr cu mult potențial. Ce pot să spun este că de când am venit la echipa națională am vorbit despre mediul pe care îl doresc, un mediu care înseamnă profesionalism, implicare totală, fără jumătăți de măsură, înseamnă ca jucătorii care vin efectiv să tremure pentru echipa națională, să fie cu o responsabilitate totală, să pună ce au mai bun în slujba echipei naționale, zero compromisuri, pentru mine disciplina a contat extrem de mult. Doar așa putem duce echipa națională la un turneu final. Dacă nu înțelegem asta, șansele vor scădea, iar eu nu voi permite acest lucru. Cine nu se implică sută la sută, cu siguranță, șansele să vină din nou la echipa națională vor fi din ce în ce mai reduse”, a spus Edi Iordănescu.
Mirel Rădoi a explicat astfel excluderea lui Ivan din lotul CSU Craiova: „Pe Ivan l-am avut la tineret. L-am rugat să nu mai simuleze. Am pus și amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari și se accidentează”.
Jucătorul care nu mai intră în vederile antrenorului de la club, dar nici al selecționerului a fost apărat de patronul Rotaru, care a mărturisit că i-a prelungit contractul pe 5 ani.

Populare

Recomandări

Dragoș Bon, după CSU Craiova – U Cluj 1-1: „Ne-am bătut joc de noi”

Tehnicianul a spus că fotbaliștii lui sunt mai constanți...

Primăria Craiova vrea parcare supraetajată lângă Judecătorie

Autoritățile locale din Bănie sunt gata să înceapă un...

România a depășit 11.000 de cazuri noi de Covid

De la sub 500 de cazuri noi raportate pe...

Căutat de polițiști, după ce a fost la un pas să omoare un om

Polițiștii îl caută pe atacator: „Să nu intervină și...