joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

După Rădoi, Iordănescu l-a trecut pe linie moartă pe Ivan!

Selecționerul României a explicat de ce l-a sărit din schemă pe nouarul oltenilor la acțiunea tricoloră

Edi Iordănescu nu l-a mai chemat pe Andrei Ivan sub tricolor. El a spus la DigiSport de ce l-a ignorat pe atacantul CSU Craiova. Selecționerul a lăsat să se înțeleagă că jucătorul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor sale.
„Eu am fost foarte clar. Nu fac atingere la speculațiile care s-au făcut despre Andrei Ivan la echipa națională. Andrei Ivan rămâne un jucător tânăr cu mult potențial. Ce pot să spun este că de când am venit la echipa națională am vorbit despre mediul pe care îl doresc, un mediu care înseamnă profesionalism, implicare totală, fără jumătăți de măsură, înseamnă ca jucătorii care vin efectiv să tremure pentru echipa națională, să fie cu o responsabilitate totală, să pună ce au mai bun în slujba echipei naționale, zero compromisuri, pentru mine disciplina a contat extrem de mult. Doar așa putem duce echipa națională la un turneu final. Dacă nu înțelegem asta, șansele vor scădea, iar eu nu voi permite acest lucru. Cine nu se implică sută la sută, cu siguranță, șansele să vină din nou la echipa națională vor fi din ce în ce mai reduse”, a spus Edi Iordănescu.
Mirel Rădoi a explicat astfel excluderea lui Ivan din lotul CSU Craiova: „Pe Ivan l-am avut la tineret. L-am rugat să nu mai simuleze. Am pus și amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari și se accidentează”.
Jucătorul care nu mai intră în vederile antrenorului de la club, dar nici al selecționerului a fost apărat de patronul Rotaru, care a mărturisit că i-a prelungit contractul pe 5 ani.

Politica