joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zonă din Slatina, fără apă. CAO intervine

Compania de Apă Olt (CAO) a anunțat o avarie în partea de sus a orașului Slatina. Reprezentanții companiei spun că se intervine încă din această dimineață pentru rezolvarea situației neplăcute.

„Echipa de intervenție de la Compania de Apă Olt Sediul Secundar Slatina lucrează pentru remedierea avariei la blocul GA1, de pe strada Cornișei, iar alimentarea cu apă a fost oprită în partea de sus a municipiului Slatina.

Din păcate, nu putem estima când va fi reluat serviciul de alimentare cu apă pentru că intervenția este una complexă, deoarece avaria s-a produs la îmbinarea a două conducte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Intervenția care a început la primele ore ale dimineții, a fost îngreunată de cantitatea mare de apă, dar și de cablurile electrice îngropate.

Vă asigurăm că echipa din teren face toate eforturile pentru ca serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat cât mai repede.

În funcție de situația din teren, vom reveni cu informații despre când va fi reluat serviciul de alimentare cu apă în partea de sus a municipiului Slatina.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Vă mulțumim pentru înțelegere”, conform CAO.

Politica