Mangia, simțit de un alt fost fotbalist de la CSU: „Nu era normal”

Florin Gardoș, unul dintre jucătorii care l-au criticat pe Devis Mangia la scurt timp după ce a plecat de la Craiova, a reacționat cu privire la incidentul făcut public de mama lui Răzvan Popa. Femeia îl acuză pe antrenor că i-ar fi hărțuit sexual băiatul.

Gardoș spune că a auzit și el glumele care se făceau pe seama lui Răzvan Popa, dar nu a crezut că era atât de grav, cel puțin la început. Ulterior, după ce ambii fundași au ajuns la echipa a doua de la CSU, fostul internațional și-a dat seama că lucrurile nu erau deloc simple.

La început, când am venit, se făceau glume în vestiar vizavi de Popa și Mangia. Erau zvonuri că Popa a fost chemat de Mangia să se întâlnească. Dar nu am crezut că e adevărat. Am crezut că sunt glume de vestiar. El avea așa o barieră. În vestiar nu lași lumea să facă mișto de tine, răspunzi cu aceeași monedă. El încerca să glumească, spunea și el ceva… Au fost câteva semnale de alarmă pentru mine. Eu am jucat în acel meci cu Botoșani. În vestiar, Mangia a sărit la gâtul lui Răzvan Popa. Era foarte nervos, Popa i-a răspuns, iar Mangia a sărit la el. A fost un semnal. Nu era normal să aibă acel comportament. Ulterior, am avut și eu incidentul cu Devis Mangia. Am fost trimis la echipa a doua. Și m-am întâlnit cu Răzvan Popa și l-am întrebat «Ce mai e pe la prima echipă? Ce mai face nebunul ăla?». Zicea «Cred că-l dau în judecată». Atunci mi-am dat seama că ceva sigur s-a întâmplat. Nu mi-am permis să-l întreb ce a fost. Dar mi-am dat seama că a fost ceva grav”, a spus Florin Gardoș la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

foto: ProSport

Populare

Recomandări

Trei oameni la spital, după ce au intrat cu mașina în copac

Trei persoane au ajuns la spital, după ce au...

Olanda și Suedia susțin aderarea României la Spaţiul Schengen

Ieri, 2 decembrie, Guvernul Suediei a obținut sprijinul Parlamentului...

Se anunță noapte albă la Craiova. Mititelu a bătut pe CSU

Premieră în fotbalul craiovean, FCU Craiova învinge echipa lui...

Accident cu ambulanța. Echipajul medical, rănit

Șoferul unei ambulanțe și o asistentă au fost răniți,...