Craiova. Femeie lovită de mașină, pe bulevardul Gheorghe Chiţu

O femeie în vârstă de 61 de ani, din municipiu Craiova, a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină, în această dimineață, pe bulevardul Gheorghe Chiţu.

Polițiștii locali sosiți la fața locului, au acordat primul ajutor victimei, au solicitat prezența ambulanței și au luat primele măsuri legale în astfel de situații.

”Astăzi, 03 octombrie, ora 07.07, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe bulevardul Gheorghe Chiţu, din municipiul Craiova, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că o femeie de 56 de ani, din comuna Bucovăţ, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Gheorghe Chiţu, la intersecţia cu strada Marin Sorescu, ar fi acroşat o femeie de 61 de ani, din municipiu Craiova, în calitate de pieton”, se arată în comunicatul trimis de IPJ Dolj.

Potrivit sursei, femeia de 61 de ani a necesitat îngrijiri medicale fiind transportată la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Foto: Facebook/Poliția Locală a Municipiului Craiova

Populare

Recomandări

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 12.12 – 18.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA  12.12 – 18.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...