Olt. Șofer fără permis, încătușat. Polițiștii atacați cu pietre

Un tânăr de 24 de ani din Bobicești, Olt a fost reținut de polițiști, după ce a fost oprit în trafic. Oamenii legii au observat că șoferul nu avea permis de conducere. Tânărul a devenit agresiv, iar polițiștii l-au încătușat.

„La data de 1 octombrie.c., în jurul orei 23:30, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Dealul Viilor, din comuna Bobicești, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat tânărului să îi însoțească la sediul unității de politie, în vederea întocmirii documentelor, acesta a manifestat un comportament agresiv față de polițiștii, motiv pentru care s-a procedat la încatușarea sa”, au spus reprezentanții IPJ Olt.

Oamenii legi au fost uimiți să vadă că la momentul imobilizării șoferului, la fața locului au apărut alte două persoane care au aruncat cu pietre după polițiști. Unul dintre agresori a lovit și mașina poliției cu pumnul.

„În momentul imobilizării, la fața locului au venit două persoane, care au aruncat cu pietre către polițiști, iar una dintre acestea a lovit cu pumnul autospeciala de poliție.

În cauză, polițiștii au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere, fiind continuate cercetările, în vederea documentarii activității infracționale”, au declarat oamenii legii.

În urma probatoriului administrat, la data de 2 octombrie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele tânărului de 24 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Populare

Recomandări

Tichetele de sportiv pentru copii se amână pentru 2024

Copiii și juniorii legitimați la structurile sportive care practică...

Ciucă se confesează: „Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seara, într-un interviu...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.12 – 11.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...