vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zi neagră pe drumurile din țară! Un mort și mai mulți răniți, în urma accidentelor rutiere

Mai multe persoane au ajuns la spital, iar o alta a decedat, în urma accidentelor rutiere produse, în ultimele ore, pe drumurile din țară. Viteza neadaptată și neatenția în conducere au fost principalele cauze generatoare de astfel de evenimente.

Astfel, două persoane au fost grav rănite în urma unui carambol teribil în care au fost implicate patru mașini. Totul a avut loc pe șoseaua de centură a Capitalei. Victimele au fost scoase de echipajul de descarcerare ajuns la fața locului și au fost duse de urgență la spital.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un alt accident teribil a avut loc pe autostrada Timișoara-Arad, scrie realitatea.net Un bărbat de 45 de ani a murit după impactul puternic cu un camion. Șocul a fost atât de puternic încât mașina a fost proiectată într-un parapet de la marginea drumului. Bărbatul nu purta centura de siguranță și a fost aruncat din autovehicul. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.

De asemenea, o mamă, împreună cu fiica ei, se zbat între viață și moarte pe patul de spital după ce au fost lovite de o mașină în timp ce traversau strada printr-un loc nepermis. La volanul mașinii se afla un tânăr de 26 de ani care circula regulamentar și nu consumase alcool înainte să se urce la volan.

Un accident teribil a avut loc și în Cluj. Patru persoane, dintre care doi copii, au fost grav răniți în urma unui accident și transportați la spital de urgență. Conform presei locale, unul dintre șoferi, o femeie în vârstă de 36 de ani, ar fi ignorat culoarea roșie a semaforului și a intrat în intersecție. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a afla cum s-a petrecut totul. 

Și în Dolj, două persoane au ajuns la spital după ce un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Ploiești, în timp ce conducea un microbuz pe DN 6, în afara localității Coțofenii din Față a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat. Victimele sunt un bărbat de 30 de ani, din comuna Braloștița și o femeie de 31 de ani, din orașul Filiași, ambii aflați în autoturism. Aceștia au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

Politica