vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Craiova. Acţiune “Blitz” a poliţiştilor rutieri, pe străzile Râului şi Bucovăţ

Polițiștii doljeni au continuat acțiunile de tip „Blitz”, luni, 26 septembrie, în intervalul orar 19.00-21.00, în zona străzilor Râului şi Bucovăţ, din municipiu Craiova, în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

”Acțiunea a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive”, potrivit unui comunicat trimis de IPJ Dolj.

Au fost controlate 120 de vehicule, legitimate 137 de persoane, fiind efectuate peste 60 de testări cu aparatele etilotest şi drugtest. De asemenea, pentru neregulile constatate au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.550 de lei, fiind reţinute 4 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost constatată și o infracţiune la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Astfel, la ora 19:30, pe strada Bucovăţ, a fost oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Craiova. Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de amphetamină. Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica