vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fane Văncică, reținut de polițiști! El este anchetat pentru că și-a bătut iubita

Fane Vancică, interlopul devenit vedetă pe TikTok, a fost trezit din somn de mascaţi, în această dimineaţă, pus pe burtă şi încătuşat, după ce poliţiştii de la Grupuri Infracţionale Violente din Poliţia Capitalei au făcut o percheziţie într-un dosar de lipsire de libertate.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, la finalul percheziţiei, a fost dus la audieri şi i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile.

Vancică este cercetat în urma apariției unor imagini în care acesta lovea o femeie. Deși în cazul respectiv nu a fost depusă nicio plângere în termenul legal, oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice, scrie g4media.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

 La sfârșitul lunii august, polițiștii s-au sesizat după ce pe Tik Tok a devenit virală o filmare video cu Fane Văncică, un personaj controversat implicat în mai multe scandaluri, între care și cu frații Cămătaru, în timp ce lovea o femeie care stă în genunchi în mijlocul unei camere.

Văncică a fost filmat de o a treia persoană, iar imaginile a ajuns pe rețeaua de socializare. Polițiștii au deschis dosar penal și ulterior a fost emis un ordin de restricție de 5 zile.

Văncică și-a recunoscut fapta, spunând că ”era beat și nu și-a luat nici pastilele”, alături de mai multe declarații despre violență împotriva femeilor, într-un video publicat tot pe Tik Tok.

Foto: facebook

Politica