joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Podul Prieteniei dintre România și Bulgaria, închis duminică la prânz

Circulația mașinilor va fi interzisă duminică, 25 septembrie, în intervalul 11.00-12.00, pe Podul Prieteniei, pentru că va avea loc semimaratonul internațional „Free Spirit Run Giurgiu-Ruse”, potrivit CNAIR.

Evenimentul este organizat de administrațiile locale din Ruse și Giurgiu, prin Cluburile Sportive Dunav și Sport Club Municipal Dunărea 2020 Giurgiu, cu acordul federațiilor de atletism din cele două țări, scrie libertatea.ro

În acest context, șoferii care plănuiesc să traverseze Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse sunt sfătuiți să verifice aplicația Trafic Online a poliţiei de frontieră care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele de trecere ale frontierei. Pentru crosul Free Spirit Run Giurgiu-Ruse, semimaraton european de 15 km, se va pleca din centrul orașului Giurgiu, de la Turnul Ceasornicului, și se va ajunge în centrul orașului Ruse, la Statuia Libertății, a informat publicația Jurnal Giurgiuvean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

300 de alergători din 10 țări, adică Bulgaria, România, Italia, Turcia, Marea Britanie, Franța, Irlanda, Serbia, Croația și Germania, vor alerga spre Ruse, traversând Podul Prieteniei.

Evenimentul este înscris în calendarul oficial al Federațiilor de Atletism din Bulgaria și România.

Politica