joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rădoi a ajuns să antreneze juniorii lui Rotaru!

Cu infirmeria aproape neîncăpătoare și 5 jucători chemați sub tricolor, antrenorul Craiovei pregătește rezervele lui Papură de la satelit.

Mirel Rădoi a preluat echipa olteană în plin campionat, imediat după experimentul Gyuszi Balint, unul eșuat, iar acum are prima perioadă mai lungă în care ar trebui să pună la punct aspectele tehnico-tactice. Însă întâmpină o problemă majoră: nu are cu cine. Nicuşor Bancu, Bogdan Mitrea sunt la naţionala mare, Vladimir Screciu şi Jovan Markovic sunt la naţionala U21, iar David Sala este la naţionala U19, în vreme ce Koljic, Baiaram și Ivan sunt accidentați. Nici măcar vârful de atac titular la echipa-satelit a Universităţii Craiova, Alexandru Melniciuc, nu este disponibil, el făcând parte din lotul naţionalei U18 a României.

Astfel, pentru a face antrenamente, Rădoi a chemat sub comanda sa rezervele lui Papură de la echipa a doua a clubului. E vorba de atacanții Fabrian Șandru și Bogdan Barbu. Au mai ajuns la prima echipă și fundaşii Sebastian Neţoiu, Eduard Dina şi Constantin Olteanu şi pe mijlocaşul Eduard Domnu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Când revin Ivan și Baiaram!

Ștefan Baiaram a suferit o leziune la gambă la data de 1 septembrie, în meciul pe care Universitatea Craiova l-a pierdut cu 1-0 la Mediaș, contra celor de la Hermannstadt. Zilele acestea el este așteptat să reintre în programul de pregătire normală a echipei. În vreme ce Ivan, accidentat în derby-ul cu CFR Cluj, ar putea reveni sub comanda lui Rădoi la începutul săptămânii viitoare. Situația lui Koljic e un pic mai delicată, atacantul bosniac a fost operat la Barcelona și va avea nevoie de cel puțin două luni pentru a reintra în programul normal de pregătire.

Țicleanu: ”Craiova crește cu Rădoi”

În ciuda problemelor mari de efectiv, după Dinu Gheorghe, și Aurică Țicleanu, marea glorie a Craiovei Maxima, îi dă credit lui Rădoi. „Pe mine Mirel Rădoi mă interesează pentru că a fost în grupa mea la școala de antrenori. L-am văzut la treaba, a bătut Ucraina și la U20. Fiind oltean, mă interesează fotbalul din Craiova și l-am urmărit. Încearcă să rezolve problema apărării, primește gol în continuare, iată că și acum a primit (n.r – cu FCSB.) A văzut că primește gol pe zona centrală, a pus trei stoperi. N-a avut parte de stabilitate, au tot fost accidentări, tot a rotit jucătorii, dar ușor va ajunge și acolo. Sunt convins că în momentul în care va rezolva problema cu golurile primite, va trece la zona de mijloc și va regla și acolo, pentru că are nevoie de spațiu. L-am avut și pe Balint, dacă mă întrebau le ziceam din prima că nu se potrivește. Fiind vorba despre olteni, Gyuszi era prea disciplinat, prea riguros, prea exact, nu se potrivea la această Craiova. Dar, Craiova crește. Mie mi s-a părut în regulă arbitrul, dacă sunt greșeli sunt omenești”, a spus Aurel Țicleanu, la ProSport Live.

Politica