miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Compagno, după eșecul cu CSU: „E o perioadă foarte slabă pentru noi”

Craiova lui Rotaru a bătut FCSB, scor 2-1, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Trupa din Bănia a obținut o victorie foarte importantă, ținând cont de faptul că Mirel Rădoi nu a avut la dispoziție mai mulți fotbaliști importanți, precum Ivan, Koljic sau Baiaram.

Fostul atacant de la FCU Craiova, Compagno, a marcat pentru FCSB, dar nu a fost suficient. Italianul pe care Mititelu l-a vândut cu 1,5 milioane de euro este conștient de faptul că formația la care a ajuns nu traversează o perioadă prea bună, dar spera ca după pauza competițională prilejuită de meciurile naționalei, roș-albșatrii să își revină.

Mă gândesc doar că echipa mea a pierdut. E o perioadă foarte slabă pentru noi. Și când jucăm bine, și când nu, pierdem puncte. Sper ca după pauză să revenim mai puternici. Sigur că putem să îndreptăm lucrurile, avem jucători cu calitate, dar trebuie să facem toți puțin mai mult. Sincer, nu mă uit pe clasament. Important e să luăm meci cu meci. Ne-a lipsit puțină atenție, unitate între noi. Este și ghinion, dar trebuie să facem mai mult și să revenim mai puternici după pauză. N-am înțeles pentru ce a avut nevoie de tot timpul ăsta (n.r. analiza VAR după ce Radu Petrescu a dictat penalty). A venit, m-a atins pe față… Penalty!”, a declarat Andrea Compagno.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: captură Digi Sport

Politica