sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbatul care l-a lovit pe Săpunaru, interzis pe stadioanele din România

Reprezentanții Jandarmeriei au confirmat pentru Jurnalul Olteniei faptul că individul care l-a lovit cu piciorul pe la spate pe Cristi Săpunaru, potrivit înregistrărilor video, a fost identificat de Jandarmerie și a primit interdicție de un an de a intra pe stadioane. Încă se vizualizează imagini și ar putea fi și alții sancționați, dacă se demonstrează că nu erau autorizate pentru a fi în zona vestiarelor.

Pe lângă interdicții de a mai intra pe stadioane, persoanele implicate și identificate vor intra și în vizorul poliției, care va aplica alte sancțiuni. De asemenea, cluburile vor fi judecate în cadrul Comisiei de Disciplină a LPF, care urmează să anunțe ce măsuri vor fi luate împotriva lor.

Cristian Săpunaru a avut o reacție dură la finalul meciului pierdut în fața celor de la FCU Craiova, dar șu după scandalul care a escaladat în drum spre vestiare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Haideți să vă explic și eu varianta noastră. E numai varianta lor. Vă spun ce s-a întâmplat. Am stat cu galeria noastră, am cântat cu galeria noastră. Am venit spre vestiare. Spre vestiare la tunel, unde ar trebui să fie un tunel să intre jucătorii, era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu (nr. Poștașu). Nu pot să îi spun numele că nu mă interesează. A aruncat cu apă pe noi, a aruncat cu sticle pe noi, a aruncat cu țigări pe noi. Eu de aia m-am enervat. Nu am avut nicio treabă cu jucătorii sau cu oficialii Craiovei, așa cum spune domnul Mititelu. M-am întors pe teren, că am vrut să mă cert cu el…”, a spus Cristi Săpunaru, după meci.

Oltenii spun că Săpunaru a început provocările și că amicul lui Adrian Mititelu a încercat doar să aplaneze situația și chiar a luat bătaie: „Nu e bodyguardul meu, este un amic. Eu dădeam un interviu și când m-am uitat în spate era o învălmășeală, Săpunaru fugea după cineva. Eu m-am dus să potolesc scandalul. Acel băiat, împreună cu alți bodyguarzi de la Rapid, l-au împiedicat pe Săpunaru să bată pe cineva. A fost o acțiune de prevenție, nu de scandal. Din contră, Săpunaru l-a lovit pe acel apropiat al meu. E prima oară pentru Săpunaru?! Nu știu ce problemă avea”, a explicat Mititelu, conform DigiSport.

foto: Captura PRO X LIVE FOTBAL

Politica