sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean prins beat și drogat la volan

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere prin depistarea persoanelor care conduc vehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În cadrul activităților, polițiștii au aplicat 172 de amenzi, în valoare de peste 72.000 de lei, fiind constatate și 8 infracțiuni la regimul siguranței circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 30 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Un craiovean de 33 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea drogat și beat. A fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost depistat pozitiv la consumul de cocaină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În noaptea de 16/17 august a.c., ora 01.40, polițiști din cadrul Secției nr.2 Poliție Craiova au oprit pentru control un autoturism ce circula pe strada dr. Victor Gomoiu, din municipiul Craiova.

La volanul autoturismului a fost legitimat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Craiova, care a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină, acesta fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice”, potrivit IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica