Rădoi, înainte de meciul cu Mioveni: „Chiar dacă e pe ultimul loc, e periculoasă”

CSU Craiova primește vizita celor de la CS Mioveni, astăzi, de la ora 16:00. Trupa din Bănie este clar favorita acestui meci, ținând cont de poziția din clasament a celor două formații, dar și de felul în care alb-albaștrii au jucat sub comanda lui Mirel Rădoi, în Conference League.

Antrenorul craiovenilor nu îi va lua de sus pe adversari, chiar dacă și el e conștient de diferența de valoare dintre cele două loturi. Rădoi l-a lăudat pe tehnicianul de la Mioveni, pe care îl respectă foarte mult.

Va fi un meci disputat, cu un antrenor pe care îl apreciez foarte mult (n.r. Alexandru Pelici), cu o echipă care, chiar dacă e pe ultimul loc, e destul de periculoasă și cred că cea mai bună dovadă a fost că în ultima partidă cu FCSB (n.r. scor 1-1) putea câștiga pe final de meci. O echipa arțăgoasă, cu o organizare defensivă foarte bună. Mă aștept oarecum să văd și cu noi anumite momente pe care le-am văzut cu FCSB. Să vină pe început de joc mai agresiv, în pressing, pentru că sunt mai proaspeți. Dar suntem pregătiți pentru orice moment”, a declarat Rădoi. 

Populare

Recomandări

Două case au luat foc, în Mehedinți

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă...

Olt. Bătrâni morți în incendiu

Un bărbat, în vârstă de 72 de ani și...

Arestată pentru că nu și-a plătit factura la gunoi. Care era prejudiciul

Poliția a arestat o femeie de 82 de ani...

Programări pentru târgujienii care vor să îl colinde pe primarul Romanescu

Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat faptul...