joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rădoi, înainte de meciul cu Mioveni: „Chiar dacă e pe ultimul loc, e periculoasă”

CSU Craiova primește vizita celor de la CS Mioveni, astăzi, de la ora 16:00. Trupa din Bănie este clar favorita acestui meci, ținând cont de poziția din clasament a celor două formații, dar și de felul în care alb-albaștrii au jucat sub comanda lui Mirel Rădoi, în Conference League.

Antrenorul craiovenilor nu îi va lua de sus pe adversari, chiar dacă și el e conștient de diferența de valoare dintre cele două loturi. Rădoi l-a lăudat pe tehnicianul de la Mioveni, pe care îl respectă foarte mult.

Va fi un meci disputat, cu un antrenor pe care îl apreciez foarte mult (n.r. Alexandru Pelici), cu o echipă care, chiar dacă e pe ultimul loc, e destul de periculoasă și cred că cea mai bună dovadă a fost că în ultima partidă cu FCSB (n.r. scor 1-1) putea câștiga pe final de meci. O echipa arțăgoasă, cu o organizare defensivă foarte bună. Mă aștept oarecum să văd și cu noi anumite momente pe care le-am văzut cu FCSB. Să vină pe început de joc mai agresiv, în pressing, pentru că sunt mai proaspeți. Dar suntem pregătiți pentru orice moment”, a declarat Rădoi. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica