Un investitor ucrainian vrea să creeze sute de noi locuri de muncă la Târgu Jiu

Investitorul ucrainean, care producea în orașul Harkov echipamente pentru irigații și parapeți pentru autostrăzi, își va reloca activitatea la Târgu-Jiu. Gheorghe Pecingină, cel care l-a adus la Gorj pe investitor, a explicat ce pași au fost făcuți deja pentru destionarea noilor afaceri din oraș.

Conform spuselor lui Gheorghe Pecingină, investitorul ucrainean ar urma să își înceapă activitatea în județul Gorj cu câteva sute de angajați, urmând ca, în final, să ajungă la aproximativ o mie.

Săptămâna trecută, a fost semnat contractul pentru preluarea unor hale, a fost plătit avansul, își vor desfășura activitatea în halele de la Bârsești din cadrul fostului combinat de ciment. Am fost prezent la întâlnirile cu președintele Consiliului Județean, cu reprezentanții primăriei, cu reprezentanții Prefecturii. Le mulțumesc autorităților că au arătat deschidere și disponibilitate pentru a sprijini în mod legal activitatea investitorilor. Mă bucur că Târgu-Jiul a putut să atragă asemenea investitori, care vor începe activitatea cu un număr de câteva sute de angajați, urmând în planul de afaceri pe care îl au să ajungă undeva în jur de 1000 de angajați la nivelul anilor următori. Pentru mine e o realizare și la nivel personal. Am văzut deschidere totală din partea autorităților pentru investiții la Târgu-Jiu și asta a lăsat o notă foarte bună Gorjului și în mediul de afaceri al celor care au plecat din Ucraina. S-a răspândit destul de repede zvonul că există oamenii care își doresc investiții la nivelul județului Gorj și cred că nu vor fi singurii investitori”, a spusvicepreședintele PNL Gorj, conform gorjonline.ro.

Populare

Recomandări

Slatina. Un bărbat a murit după ce a căzut de la etaj

Un bărbat de 68 de ani din Slatina a...

Bilet lăsat pe mormântul părinților lui Putin: ”Luați măsuri!”

În mediul online circulă o fotografie cu un bilețel...

Bujorul a devenit floarea naţională a României

Bujorul a devenit, oficial, floarea naţională a României. Camera...

Doi copii și o femeie, loviți de mașină pe şoseaua de centură

O femeie şi doi copii au ajuns la spital...