joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ion Iordache a reacționat după demisia primarului din Turceni: „Un moment destul de greu pentru localitate”

Primarul de la Turceni, Cristina Cilibiu, şi-a dat demisia din funcţie printr-un mesaj pe Facebook. Aceasta a motivat că vrea să îşi petreacă mai mult timp alături de familia sa. În urma acestei decizii, senatorul Ion Iordache, fost edil al orașului Turceni, spune că este un moment greu pentru localitate, însă respectă decizia Cristinei Cilibiu.

Este un moment destul de greu pentru localitatea noastră. A trebuit să aleagă între ce-și dorește pentru familia ei, pentru sănătatea ei și să continue la primărie. A luat această decizie. Îmi pare rău și nu numai mie. Noi nu putem decât să-i respectăm decizia. A făcut lucruri bune în acest mandat și jumătate, de când este ea primar. Sperăm să revină la decizia pe care a luat-o, nu știu dacă a și depus oficial demisia. Eu sper să nu, sper să rămână și să-și ducă mandatul până la capăt, pentru că toți ne-am pus atâtea speranțe ca localitatea noastră să devină și să fie așa cum ne-o dorim pentru copiii noștri, pentru viitorul nostru. Ea este omul în care ne-am pus cu toții speranța și, până acum, și-a făcut treaba. Chiar dacă nu revine la această decizie, sper să fie în continuare aproape de comunitate, pentru că și experiența, și cunoștințele pe care le are în domeniu pot să ajute comunitatea și cred că are un rol în comunitatea noastră. Eu știu de mai mult timp că fluctua între a lua această decizie si a rămâne în continuare. Așa cum a comunicat și dumneaei, sunt probleme strict personale care stau în spatele deciziei. Am sperat tot timpul să treacă peste acest moment. Se pare că nu a reușit să treacă”, a conchis Ion Iordache, conform gorjonline.ro.

Demisia a fost confirmată și de prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu: „Şi-a depus demisia în această dimineaţă (n.r. – luni, 8 august 2022), atât din funcţia de primar, cât şi din PNL. A motivat că demisionează din motive personale. Este posibil ca în toamnă să se organizeze alegeri parţiale”, a spus prefectul, conform adevarul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: gorjonline.ro

Politica