joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cine este tânăra din Craiova care și-a pierdut viața într-un accident

Familia Adrianei este în lacrimi: „S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă durere si tristeţe”

Adriana Dumitru, o tânără de 20 de ani, studentă la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, din Bănie, absolventă a liceului Ștefan Odobleja, și-a găsit sfârșitul miercuri seara, 27 iulie, într-un accident la ieșirea din Craiova, pe DN6. Aceasta a intrat cu mașina într-o autoutilitară, iar în urma impactului fata a murit. O altă tânără de 20 ani și un băiat de 19 ani au fost duși la spital.

Pe Facebook oamenii au lăsat mesaje în memoria Adrianei care a plecat prea devreme la cer: „Condoleante familiei🙏🏻 Drum lin spre cer Adriana Dumitru😞”, „😭S-a stins o fiinţă atât de dragă Adriana Dumitru , lăsând în urmă durere si tristeţe. În aceste clipe atât de grele pentru tine îţi suntem alături. Sincere condoleanţe, Marius Dumitru !🖤”, „Drum lin către îngeri fetita noastră.”, au fost unele dintre postarile apropiaților.

Ce spun polițiștii?

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din Craiova, pe DN6, în afara localităţii Craiova, din direcţia Caracal către Craiova, ar fi intrat în coliziune din spate, cu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, condusă în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 38 de ani, din comuna Călăraşi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, din păcate, tânăra a decedat. De asemenea, o altă tânără de 20 de ani şi un tânăr de 19 ani, pasageri în autoturism au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”- IPJ Dolj

Polițiștii au dispus și efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului tinerei de 20 de ani.

Politica