Primar reținut pentru că i-ar fi cerut favoruri sexuale unei tinere

Date:

Un primar a fost reținut într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual. Este vorba de Mihai Georgescu, primarul PSD din comuna Călinești, județul Argeș care a fost acuzat de o tânără de 21 de ani că i-a cerut favoruri sexuale în schimbul unei funcții în instituția pe care o conduce.

Tatăl fetei este cel care a dat publicității o înregistrare audio care l-ar incrimina pe Mihai Georgescu, scrie europafm.ro

Filiala PNL Argeş va strânge semnături necesare organizării unui referendum pentru demiterea edilului.

Mihai Georgescu respinge acuzația și se declară un familist convins.

“În urma materialelor calomnioase apărute în ultimele zile, nu am ce să comentez pe acest subiect, nu mă pretez la asemenea inepții, mă dezic de la toate acuzațiile, las organele competente să tragă concluziile reale.

Personal, nu am hărțuit pe nimeni și nu am făcut avansuri de natură sexuală niciunei femei, cu atât mai puțin unei anagajate a primăriei.
Anumite persoane care încearcă să îmi facă rău încă de la preluarea mandatului de primar au apărut în mediul public cu pasaje dintr-o conversație mult mai amplă, scoase din context, pentru a fi interpretate într-o manieră neadevărată, care să îmi strice imaginea”, scria primarul, la 23 iunie, pe Facebook.

“Mă voi adresa organelor competente în vederea tragerii la răspundere a tuturor celor care au făcut afirmații calomnioase. Până la finalizarea anchetei, dacă va exista una, mă suspend din toate funcțiile mele din PSD.

Îmi cer scuze față de colegii mei de partid, colegii din primăriei, față de familia mea, și față de toți cei care sunt nevoiți să ia parte la acest circ.
Mă concentrez pe lucruile importante și pe proiectele pe care încercăm să le realizăm pentru cetățenii comunei Călinești.

Am demonstrat cetățenilor că încă de la numirea în funcția de primar am fost activ, am fost prezent în mijlocul comunității și am încercat să aduc îmbunătățiri în comuna Călinești. Recunosc că încă avem probleme de rezolvat și proiecte de implementat la nivelul primăriei și la nivelul comunei și în continuare rămân la dispoziția cetățenilor”, adăuga edilul.Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

„Otravă” la robinet, pe bani, în zeci de localități din Dolj

Bacterii care pot pune sănătatea în pericol și niveluri...

Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut,...

Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după...