Gorj. Minor amenințat cu un cuțit pe terasa unei săli de jocuri

Date:

Un băiat în vârstă de 20 de ani a ajuns în atenția polițiștilor gorjeni după ce a provocat un scandal pe terasa unei săli de jocuri din Bumbești-Jiu. Acesta ar fi amenințat cu acte de violență și cu un cuțit un minor.

„Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată direct despre faptul că, în incinta unei săli de jocuri din orașul Bumbești-Jiu, un bărbat provoacă scandal. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au stabilit faptul că, un tânăr de 20 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, în timp ce se afla în terasa unei săli de jocuri din aceeași localitate, ar fi amenințat cu acte de violență și cu un obiect contondent, un alt tânăr de 16 ani, din localitatea Săulești, tulburând astfel ordinea și liniștea publică”, informează IPJ Gorj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare,  portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. Tânărul este cercetat în stare de libertate, iar la finalizarea cercetărilor dosarul penal va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere legală.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

„Otravă” la robinet, pe bani, în zeci de localități din Dolj

Bacterii care pot pune sănătatea în pericol și niveluri...

Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut,...

Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după...