joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu Jr. îi aduce întăriri lui Croitoru: „Vor mai veni jucători”

FCU Craiova are un nou antrenor. Trupa din Bănie l-a prezentat pe Marius Croitoru, iar tehnicianul deja a început pregătirea cu noii săi elevi. Obiectivul principal pe care oltenii îl au, în sezonul viitor, este accederea în play-off, după cum spune Adrian Mititelu Jr., care are mare încredere în Croitoru.

Fiul lui Adrian Mititelu a spus că FCU va mai face minim 3 transferuri în această vară, pentru că formația din Bănie are nevoie de doi fundași și de o extremă. Până acum, craiovenii au adus un portat, care va fi rezerva lui Popa, tânărul căpitan al naționalei U19.

Clubul și Marius Croitoru au empatizat încă de la început în privința venirii lui la Craiova. Îl apreciez de foarte mulți ani. A făcut o muncă extraordinară la Botoșani, a dus echipa în play-off de două ori și cu gândul ăsta l-am adus și noi la Craiova. Sunt disponibile toate condițiile, urmează ca el și jucătorii să creeze un nucleu benefic performanței. Obiectivul este să ducă echipa în play-off. În principal, vor mai veni jucători, negociem deja cu doi jucători. Mai sunt câteva detalii de pus la punct, însă avem nevoie de doi fundași centrali și de o extremă. Deocamdată, tatăl meu urmează cursul legii. Tribunalul Dolj i-a admis cererea de revizuire, bineînțeles, procurorii au făcut apel și se așteaptă ca la finalul săptămânii viitoare să se pronunțe și Curtea de Apel în privința deciziei definitive. Decizia de a-l aduce pe Marius a fost luată împreună cu tatăl meu, el are ultimul cuvânt la acest club. Îl apreciem amândoi pe Marius, de aia l-am și adus la Craiova. Nu vor veni jucători de la Botoșani. Ei sunt jucătorii Botoșaniului, sunt legitimați acolo. Nu cred că Marius merge după anumiți jucători. El are un ochi foarte buni către fotbal și către jucătorii de perspectivă. Cum a făcut și la Botoșani, a vândut foarte mulți jucători. A luat jucători care erau la un nivel mediocru și i-a propulsat. Așa sper să facă și la Craiova, dar nu cu jucători de la Botoșani. Avem destui jucători pe piață ca să putem transfera. Croitoru va fi primit cu brațele deschise. Nu ai cum să nu îl primești cu brațele deschise pe Marius Croitoru pentru că a făcut performanță și este un antrenor de mare potențial”, a declarat Adrian Mititelu Jr., conform DigiSport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica