sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O femeie a născut copilul soțului ei, deși acesta murise de aproape doi ani

Lauren McGregor l-a înmormântat pe Chris în iulie 2020, după ce acesta a fost diagnosticat cu o tumoare la creier în stadiu terminal. Cei doi și-au dorit întotdeauna să aibă împreună un copil, așa că atunci când au primit vestea groaznică au decis să recolteze sperma bărbatului, relatează WalesOnLine.

Femeia de 33 de ani, din Liverpool, a așteptat nouă luni după moartea partenerului, apoi a început procesul de fertilizare in vitro. După perioada de doliu, a rămas însărcinată, iar anul acesta, pe data de 17 mai, l-a născut pe Seb, fiul lui Chris.

Seb seamănă tot mai mult cu tatăl lui cu fiecare zi ce trece. Când s-a născut, avea un păr gros, cu un contur în formă de „M”, la fel soțul meu. Pe măsură ce trăsăturile i se definesc, îl pot vedea pe Chris din ce în ce mai mult. Buzele lui sunt la fel ca ale lui Chris”, spune femeia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deși Lauren este încântată să aibă o „parte” din răposatul ei soț, spune că există foarte multe momente pe care și-ar dori să le împărtășească cu Chris. Lauren și Chris au început o relație în 2013, dar se cunoșteau de când erau copii, pentru că mamele lor erau bune prietene. După doar nouă luni, Chris a început să manifeste simptome și apoi a fost diagnosticat cu tumoare pe creier. Deși a intrat în remisie de mai multe ori, Chris a murit în 2020.

Politica