miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Complex sportiv modern, pe bani europeni

Primarul orașului Drobeta Turnu-Severin a anunțat finalizarea investiției unui complex sportiv modern, la standarde europene – o lucrare cu o valoare de aproximativ 2 milioane lei, realizată pe fonduri europene.

„Marți, 21 iunie, am finalizat, în cartierul Banovița, investiția unui complex sportiv modern, la standarde europene – o lucrare cu o valoare de aproximativ 2 milioane lei, realizată pe fonduri europene. Locul era un teren viran, plin de deșeuri și resturi de construcții, iar acum, locuitorii vor avea acces la un teren de fotbal, un teren multifuncțional (handbal, baschet, tenis), loc de joacă pentru cei mici și aparate de fitness în aer liber.

Ideea mea este de a construi astfel de complexe în cartierele nou formate, pentru ca cei care locuiesc aici să beneficieze de toate condițiile de trai și să aibă acces la servicii de calitate, fără a fi nevoiți să se deplaseze în alte zone. De altfel, lângă această investiție, anul viitor vom începe construcția unei creșe, a unui parc și – sperăm noi – și a unei grădinițe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Continuăm investițiile în toate zonele orașului, iar banii europeni rămân cea mai bună soluție pentru modernizarea cartierelor Severinului”, a scris primarul orașului Drobeta Turnu-Severin, Marius Screciu, pe Facebook.

Politica