Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. Complex sportiv modern, pe bani europeni

Publicat

pe

Primarul orașului Drobeta Turnu-Severin a anunțat finalizarea investiției unui complex sportiv modern, la standarde europene – o lucrare cu o valoare de aproximativ 2 milioane lei, realizată pe fonduri europene.

„Marți, 21 iunie, am finalizat, în cartierul Banovița, investiția unui complex sportiv modern, la standarde europene – o lucrare cu o valoare de aproximativ 2 milioane lei, realizată pe fonduri europene. Locul era un teren viran, plin de deșeuri și resturi de construcții, iar acum, locuitorii vor avea acces la un teren de fotbal, un teren multifuncțional (handbal, baschet, tenis), loc de joacă pentru cei mici și aparate de fitness în aer liber.

Ideea mea este de a construi astfel de complexe în cartierele nou formate, pentru ca cei care locuiesc aici să beneficieze de toate condițiile de trai și să aibă acces la servicii de calitate, fără a fi nevoiți să se deplaseze în alte zone. De altfel, lângă această investiție, anul viitor vom începe construcția unei creșe, a unui parc și – sperăm noi – și a unei grădinițe.

Continuăm investițiile în toate zonele orașului, iar banii europeni rămân cea mai bună soluție pentru modernizarea cartierelor Severinului”, a scris primarul orașului Drobeta Turnu-Severin, Marius Screciu, pe Facebook.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2022. Toate drepturile rezervate.