vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Zilele Craiovei 2022. Oltenii s-au distrat prin ploaie! Proconsul: „E un oraș de suflet”

Zilele Craiovei au fost pline de surprize, unele dintre ele placute, iar altele mai puțin plăcute. Din ultima categorie face parte exclusiv ploaia care le-a dat bătăi de cap oamenilor veniți cu poftă de distracție la concert. Cu toate acestea, craiovenii s-au înarmat cu umbrele, pelerine de ploaie sau saci de gunoi, iar unii mai tineri au dansat Meniaito în ploaie.

Proconsul a adus norocul în Bănie, căci aproape imediat cum a urcat pe scena din Piața Mihai Viteazul ploaia s-a oprit, iar după a treia piesă aceasta a încetat definitiv.

Noi suntem obișnuiți ca atunci când începem să cântăm să se oprească orice vijelie. De 23 de ani de când urcăm pe scenă se oprește ploaia, iar acest lucru s-a întâmplat și la Craiova. Nu ne-au crezut. MC-ul de pe scenă a fost atenționat de Robert. I-a zis că dacă nu te oprești tu, nu se va opri nici ploaia. După a treia piesă n-a mai plouat. Publicul a fost senzație. Ca întotdeauna, Craiova a fost tare de tot. E un oraș de suflet pentru noi”, a spus pentru Jurnalul Olteniei, Bobo de la Proconsul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sâmbătă seara alături de Proconsul a mai cântat Delia, dar și două trupe, Byron și Overbeat. Duminică seara, 29 mai, o să urce pe scenă No Antidote, Nicole Cherry, DJ Project și Carla’s Dreams. Craiovenii sunt așteptați în Piața Mihai Viteazul începând cu ora 19:00.

Politica