vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Virgil Popescu s-a retras din cursa pentru postul de prim-vicepreședinte al PNL

Virgil Popescu a anunțat vineri la Consiliul Național al PNL că se retrage din cursa pentru funcţia de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice pentru a-l lăsa pe europarlamentarul Dan Motreanu să intre în Biroul Executiv al partidului. Virgil Popescu este deja membru în BEX, dat fiind că este vicepreședinte al partidului.

”Cred că e cel mai înțelept ca Dan Motreanu să intre în Biroul Executiv, să facă parte din conducerea partidului. Mă bucur că suntem toți de acord căunitatea partidului stă în forța noastră. E păcat că până la această dată Dan nu a fost în BEX. E un liberal mai vechi decât mine. Cred că împreună putem face mult mai mult decât singuri. Dan, te rog să accepți să îmi retrag candidatura și să rămâi singur în această curs”, a scrie Virgil Popescu pe pagina de Facebook.

De asemenea, Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan s-au retras din cursa pentru postul de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale. În cursă au rămas primarul Constanţei, Vergil Chiţac, și Virgil Guran, potrivit unui anunț al lui Gheorghe Flutur, scrie Agerpres.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Consiliul Naţional al PNL în care au loc alegeri pentru funcţiile de secretar general, prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale a început, vineri, la Poiana Braşov.

La reuniune şi-au înregistrat prezenţa 790 de delegaţi, potrivit secretarului general interimar al PNL, Lucian Bode.
Foto: Facepook

Politica