Conecteaza-te cu noi

Actualitate

827 persoane au participat la Bursa Locurilor  de  Muncă Dolj

Publicat

pe

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a organizat, la finalul săptămânii trecute, Bursa Generală a Locurilor  de  Muncă, eveniment care s-a desfăşurat la sediul Casei Tineretului din Craiova.

Un număr de 827 persoane au participat la această acţiune, 358 persoane fiind selectate în vederea angajării, 10 fiind încadrate în muncă, dintre care două persoane cu studii superioare și opt persoane fară studii superioare. Evaluarea finală a rezultatelor Bursei Generale a Locurilor de Muncă va fi realizată la o lună de la data desfăşurării.

Au fost comunicate 1070 locuri de muncă, astfel: 44 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare: director tehnic, inginer electromecanic, referent, inginer de sistem ininformatică, inginer mecanic, economist, inginer mecanic și 1026 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare: lucrător gestionar, dispecer, agent de securitate, sudor, ospătar, chelner, agent de vânzări, șofer autocamion de investigaţii şi protecţie, activităţi de peisagistică  şi servicii pentru clădiri, mecanic agricol.

foto: Facebook

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.