827 persoane au participat la Bursa Locurilor  de  Muncă Dolj

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a organizat, la finalul săptămânii trecute, Bursa Generală a Locurilor  de  Muncă, eveniment care s-a desfăşurat la sediul Casei Tineretului din Craiova.

Un număr de 827 persoane au participat la această acţiune, 358 persoane fiind selectate în vederea angajării, 10 fiind încadrate în muncă, dintre care două persoane cu studii superioare și opt persoane fară studii superioare. Evaluarea finală a rezultatelor Bursei Generale a Locurilor de Muncă va fi realizată la o lună de la data desfăşurării.

Au fost comunicate 1070 locuri de muncă, astfel: 44 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare: director tehnic, inginer electromecanic, referent, inginer de sistem ininformatică, inginer mecanic, economist, inginer mecanic și 1026 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare: lucrător gestionar, dispecer, agent de securitate, sudor, ospătar, chelner, agent de vânzări, șofer autocamion de investigaţii şi protecţie, activităţi de peisagistică  şi servicii pentru clădiri, mecanic agricol.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: Facebook

Populare

Recomandări

Avertisment ANI: Declarațiile de avere și interese se depun doar în format electronic!

Agenția Națională de Integritate (ANI) nu mai primește declarații...

32 de trenuri cu destinația litoral intră în circulație din 16 iunie

CFR Călători a anunțat că Trenurile Soarelui, către Constanța...

VIDEO/ Tânăr slovac prins când vindea droguri de mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au...

Gică Craioveanu: „Ișfan nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor”

Gică Craioveanu își dorește să vadă CSU Craiova cât...