vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Accident pe DN 54. Un bărbat a decedat

Un accident grav a avut loc, joi, pe DN 54, în comuna Vlădila, în urma căruia, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Traian, a decedat.

” Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 54, în comuna Vlădila. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și ai Secției nr. 5 Poliție Rurală Deveselu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară condusă de un tânăr, de 21 de ani, din județul Dolj și un moped condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Traian, județul Olt. În urma impactului, conducătorul mopedului a decedat”, spun polițiștii.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În acest moment, traficul se desfășoară alternativ.

Politica