Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Gorj. Tineri reținuți după ce au încercat să fure motorină pe un drum forestier

Publicat

pe

Doi tineri în vârstă de 20 de ani, din comunele Peștișani și Padeș, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat după ce ar fi încercat să fure motorină.

„Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, la data de 16 mai a.c., cei doi tineri, însoțiți de un minor, au fost identificați de un echipaj de jandarmi pe un drum forestier, de pe raza satului Cloșani, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că în interiorul autovehiculului cu care se deplasau se aflau 4 recipiente de plastic, de 20 litri fiecare, cei trei având intenția de a sustrage motorină de la utilajele forestiere ce se aflau în zona respectivă”, informează IPJ Gorj.

Totodată, polițiștii au stabilit că bărbații ar mai fi comis 3 fapte de furt calificat de produse petroliere, în perioada 1-8 mai. Oamenii legii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.