joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean reținut de Poliție după ce i-a distrus mașina soției

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Aninoasa, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, amenințare și distrugere după ce și-a amenințat soția și i-a lovit mașina acesteia.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, la data de 13 mai a.c., în timp ce se afla pe raza comunei Turburea, a încălcat prevederile ordinului de protecție, emis împotriva sa de Judecătoria Târgu Cărbunești, la data de 9 februarie a.c., cu o valabilitate de 4 luni, prin aceea că s-a întâlnit cu soția sa și, în urma unei dicuții contradictorii, acesta ar fi  amenințat-o pe soția sa și ar fi distrus geamurile de la portierele din față, precum și una dintre oglinzile autovehiculului parcat, în care se afla femeia”, informează IPJ Gorj.

Bărbatul a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica