„Multiverse”, expoziție de arte vizuale la Casa de Cultură Traian Demetrescu din Craiova 

La Galeria Vollard a Casei de Cultură Traian Demetrescu din Craiova va avea loc luni 16 mai, ora 17:00, vernisajul expoziției de arte vizuale „Multiverse” a artistei Gabriela Rădulescu.

Artist plastic, absolventă a Secției de Arte Vizuale a Facultății de Teologie Ortodoxă, Universitatea din Craiova, promoția 2019, Gabriela Rădulescu este în același timp medic, absolventă a UMF Carol Davila, studiile liceale le-a finalizat la CN Frații Buzești, Craiova, în 1989.

În ultimii ani a participat la numeroase expoziții naționale și internaționale, atât în România cât și în Luxemburg, Republica Moldova și Bulgaria.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Expoziția ”Multiverse” este a doua sa expoziție personală, cealaltă, ”Reverii”, având loc în august 2021 la Muzeul de Istorie a Medicinei UMF ”Grigore T. Popa” din Iași.

”Multiverse” prezintă fațete atât ale universului fizic, cât și al celui imaginar, mergând pe ideea existenței simultane a mai multor realități, cu referire la complexitatea și nemărginirea Universului care ne înconjoară și pe care noi, ca ființe umane, îl conținem.

Populare

Recomandări

FRF a sesizat Departamentul Antifraudă, după acuzele lui Mititelu

FRF a sesizat Departamentul de Integritate şi Antifraudă în...

Marius Licuț, craioveanul campion la skandenberg, calificat la European

Marius Licuț, craioveanul cunoscut și pentru talentul la detailing...

Trei adolescenți, arestați după ce au mâncat o lebădă și i-au furat puii

Trei adolescenți au fost arestați după ce au ucis...