miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. 200 de micuţi de grădiniţă, premiaţi de poliţişti cu ,,permis de bun pieton”

Responsabilizarea celor mici cu privire la acţiunile lor astfel încât să fie în siguranţă reprezintă o prioritate pentru poliţiştii doljeni.

200 de micuţi din cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit ,,Pinocchio”, din Municipiul Craiova şi Grădiniţei Micii Ortodocşi din comuna Pieleşti, au fost vizitaţi ieri, 11 mai, de ,,prietenii,, lor, poliţiştii Biroului Siguranţa Şcolară, Serviciului Rutier Dolj şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti, pentru o lecţie de educaţie rutieră. Lecţia de rutieră a fost adaptată vârstei fragede a copiilor, aceştia fiind angrenaţi în activitatea de învăţare într-o manieră distractivă şi interactivă.

Poliţiştii au organizat un concurs, denumit ,,Cine respectă regulile de circulație?” care le-a trezit interesul şi competivitatea micuţilor, împlicându-se activ în acordarea de răspunsuri şi realizarea de desene tematice. Cu toţii au fost premiaţi de poliţişti, obţinand ,,permise de buni pietoni,,. Cei mici au învăţat să nu se joace pe drumurile publice sau în apropierea acestora, să se deplaseze doar pe trotuar și să traverseze strada doar pe trecerea pentru pietoni, fără a alerga.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Entuziasmul, curiozitatea şi zâmbetele copiilor le-au demonstrat poliţiştilor că activitatea a fost una de succes.

Politica