Conecteaza-te cu noi

Actualitate

VIDEO/Dolj. Un polițist a câștigat locul I la Campionatul European de Culturism şi Fitness categoria Master Man Phisique

Publicat

pe

Florentin Corbeanu este poliţistul rutier care a câștigat locul I la Campionatul European de Culturism şi Fitness categoria Master Man Phisique. Pe acesta îl puteţi vedea pe străzile Craiovei, în timp ce desfăşoară activităţi de supraveghere, îndrumare şi control al traficului rutier.

„Este tatăl unui tânăr de 29 de ani, poliţist în Municipiul Bîrlad şi al unei tinere de 26 de ani, medic stomatolog, soţ, este omul care reuşeste să îmbine profesia de poliţist cu viaţa de familie cu succes. Mai mult decât atât, Florentin este sportiv de performanţă şi în prezent, campion european la fitness.

Este poliţiştul care îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu cu responsabilitate şi profesionalism, este bucuria familiei sale şi sportivul care prin muncă, disciplină, perseverenţă şi determinare devine campion european.

În stradă, colegul nostru este cunoscut drept poliţistul ferm şi corect iar în viaţa de zi cu zi, el este omul modest şi sensibil pe de-o parte, dar şi sportivul puternic, organizat şi perseverent , care reuşeşte să respecte un program bine stabilit de pregătire, alimentaţie şi odihnă.

Colegul nostru este cel care a câştigat cele mai importante concursuri naţionale şi internaţionale organizate în ultima perioadă, de Federaţia Română de Culturism şi Fitness.

Weekend-ul trecut Florentin a devenit campion european, ocupând locul I la Campionatul European de Culturism şi Fitness categoria Master Man Phisique, organizat în Spania, festivitate de premiere la care Imnul României a fost intonat pentru campionul nostru.

Astăzi, colegul nostru a revenit deja la serviciu şi poate fi observat în teren, pe străzile Craiovei, făcandu-şi datoria de poliţist. Tot astăzi, Florentin a fost felicitat de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj pentru performanţa realizată.

Îl felicităm pe colegul nostru pentru modul în care reuşeşte, cu succes, să îmbine profesia de poliţist cu viaţa de familie şi sportul de performanţă! Suntem mândri de el şi îi dorim mult succes în competiţiile viitoare!”, a transmis IPJ Dolj.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.