sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

6 ani de închisoare, după ce și-a împușcat în cap iubitul polițist

Iubita polițistului Bogdan Dumitrescu a fost condamnată la 6 ani închisoare cu executare, după ce în urmă cu aproximativ 4 ani l-a împușcat în cap pe acesta. Decizia a fost luată marți de către Tribunalul Olt. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

„Condamnă inculpata Gheorghe Alina la pedeapsa principală de 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin. 1 şi 2 C.p. În baza art. 67 alin. 2 C.p. rap. la art. 66 alin. 1C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a), b), h) C. p. respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, pe o durată de 3 ani, a cărei executare începe după executarea pedepsei principale, după graţierea totală ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripţie a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere”, conform Tribunalului Olt.

Inculpata va trebui să plătească și pensie alimentară celor doi copii pe care acesta îi avea dintr-o altă căsătorie. Incidentul a avut loc la sfârșit de ianuarie 2018, când tânăra l-ar fi împușcat din greșeală pe polițist cu un singur glonț.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica