joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova a ieșit matematic din lupta pentru titlu!

Oltenii au primit o lovitură grea din Trivale, chiar înaintea derby-ului cu FCSB.

CSU Craiova a jucat aseară cu casa închisă contra celor de la FCSB. Orgoliul oltenilor, de a trăi pe viu o nouă victorie contra rivalei, a făcut ca stadionul să fie sold-out. Însă CSU Craiova a primit cu o zi înaintea marelui derby o mega-lovitură: Prepeliță a trimis rezervele cu CFR Cluj, neinteresat de play-off și ca să-și menajeze titularii pentru returul din semifinalele Cupei, a pierdut cu 6-0, rezultat care a scos matematic trupa lui Reghe din bătălia pentru titlu.

În aceste condiții, care e miza jocului CSU – FCSB? Pentru patron e important locul 2, după cum a explicat în cadrul interviului acordat lui Ioanițoaia: „Pentru Craiova nu va schimba nimic rezultatul meciului CFR Cluj – FC Argeș. Pentru că obiectivul nostru din campionat e locul 2. Nu este titlul, având în vedere situația în care suntem. Dacă CFR câștigă la Pitești și noi o batem pe FCSB, s-ar putea să avem un meci mult mai ușor în etapa următoare, la Cluj, unde noi venim după semifinala din Cupă”.
Pentru fani, în schimb, care au sperat până în ultima clipă la titlul de campioană, după care tânjesc de mai bine de 30 de ani, ce s-a întâmplat în Trivale a reprezentat o lovitură. Suporterii craioveni nu se pot împăca prea ușor cu locul 2, cu titlul de vicecampioni, ori cu cel de campioni ai play-off-ului. Au fost altfel învățați, de către Maximi, cu trofeul suprem.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica