vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Social Business Lab în Craiova, un workshop dedicat tinerilor interesați de domeniul antreprenoriatului social!

Social Impact Award România este un program educațional și o competiție ce sprijină dezvoltarea unei comunități de tineri interesați să devină inovatori sociali și activi în domeniul antreprenoriatului social. De asemenea, proiectul conectează această comunitate la o rețea internațională de tineri ce doresc și reușesc să își aducă propria contribuție la construirea de soluții inovative la probleme sociale curente.

Prin oferirea de acces la experiențe de învățare, o rețea de experți în inovare socială, comunități naționale și internaționale cu aceleași idealuri, dar și la resurse financiare, Social Impact Award reușește să sprijine tinerii care aspiră ca plecând de la propriile idei, să producă schimbări semnificative în societate.

Totul a început cu lansarea programului pe 3 martie, urmând ca misiunea de a dezvolta ecosistemul antreprenorial din România să se desfășoare prin 10 serii de workshop-uri în 5 orașe din România.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În Craiova workshopul are loc pe 6 mai, începând cu ora 16:00. Evenimentul va fi facilitat de Florin Ghindă, fondator RomâniaPozitivă.ro & educator de emoție și gând pozitiv. Participarea la acest eveniment este gratuită, iar înregistrarea se face prin completarea formularului de înscriere! https://forms.gle/EFo3V8nsQktGaMhz5

„Totodată, până pe 17 mai, tinerii se vor putea înscrie în competiție cu ideea lor de afacere socială, iar noi îi vom susține cu mentorat, acces la experți și antreprenori sociali, dar și financiar, prin premii în bani în valoare totală de 10.000 de euro”, au transmis organizatorii evenimentului.

Social Impact Award 2022 în România este organizat de Social Innovation Solutions și sprijinit de BCR România și SAP. Partenerii locali: rotaract Craiova, Interact Craiova și AIESEC Craiova.

Politica