sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Femeie din Slatina, dispărută în ziua de Paște

Update: Astăzi, femeia a fost identificată de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, în Spitalul de Psihiatrie Sapoca, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie externată și încredințată fiului său. Nu a fost victima vreunei infracțiuni.

O femeie de 46 de ani din Slatina a fost dată dispărută după ce a plecat de la domiciliul părinților și nu a mai revenit. Dispariția femeii a avut loc chiar în ziua de Paște.

„În seara zilei de 26 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa au fost sesizați de un bărbat, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în ziua de 24 aprilie 2022, în jurul orei 09:00, sora sa, VASILE DAIANA LUMINIȚA, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la locuința părinților, din comuna Pleșoiu, județul Olt şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,70 metri, constituție robustă, păr castaniu-grizonat, tuns scurt, ochi căprui.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu se cunosc obiectele de vestimentație purtate de aceasta, la momentul plecării. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112″, conform IPJ Olt.

Politica