vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. A avut loc Festivitatea de premiere a elevilor participanți la Olimpiada Națională de Educație Tehnologică și Aplicații Practice

Joi, 21 aprilie 2022, începând cu ora 17:00 a avut loc Festivitatea de premiere a elevilor participanți la Olimpiada Națională de Educație Tehnologică și Aplicații Practice, la Liceul Energetic din Craiova, Sala de Festivități.

Multă emoție și bucurie pentru toți elevii participanți la Festivitatea de premiere! În prezența inspectorului școlar general adjunct, prof. Irina Broscaru, a inspectorului Carmen Marcu, a prof. dr. ing. Marian Ciontu – Universitatea din Craiova – Facultatea de Inginerie Electrică, a inspectorului Adriana Stănoi – ISJ Dolj, a prof. ing. Doinița Bălășoiu – reprezentant Asociația Generală a Inginerilor din România, a președintelui Bogdan Manea – Uniunea Sindicatelor Independente din Învăţământ Dolj, a avut loc astăzi Festivitatea de premiere a elevilor participanți la Olimpiada Națională de Educație Tehnologică și Aplicații Practice.

Premiile au constat în diplome, cupe, sume de bani, vouchere pentru achiziții de cărți, vouchere pentru excursii, atlase istorice, aparate de măsură – multimetre și pachete de rechizite, oferite de Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Fundația World Vision Romania, Librarie.Net, Asociația Generală a Inginerilor din România, Uniunea Sindicatelor Independente din Învăţământ Dolj, Cummins Generator Technologies România SA, Asociația Rotary Club Craiova, Alm Power SRL Craiova, Elecmond Electric SRL și Liceul Energetic Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Felicitări câștigătorilor! Felicitări tuturor elevilor! Felicitări doamnei inspector Carmen Marcu Felicitări profesorilor de discipline tehnice pentru implicare și dăruire!! După doi ani de pandemie aveam nevoie să ne amintim ce înseamnă cu adevărat o echipă. Ați reușit! Mulțumim pentru sprijin autorităților naționale, județene și locale, Ministerului Educației, Instituției Prefectului județului Dolj, Consiliului Județean Dolj, Primăriei Craiova, Universității din Craiova, agenților economici! Mulțumim Liceului Energetic Craiova pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a olimpiadei, Liceului Tehnologic „G. Bibescu” Craiova pentru găzduirea elevilor și a profesorilor însoțitori din toată țara, Liceului de Arte ”Marin Sorescu” și Palatului Copiilor din Craiova! Mulțumim tuturor sponsorilor și celor care au fost alături de noi pe toată durata Olimpiadei! Sărbători binecuvântate!”- transmite IPJ Dolj.

Politica