vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Au fost inaugurate o grădiniță complet dotată și un târg comunal!

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și consilierul județean Ion Mihart au participat marți, 19 aprilie, la inaugurarea unei grădinițe complet dotate și utilate pentru copii și a unui târg comunal modern, în comuna Dumbrava.

“Am participat cu mare drag la evenimentul de inaugurare a târgului și grădiniței întrucât consider că aceasta este menirea noastră, a aleșilor locali, să lucrăm pentru oameni, iar Consiliul Județean Mehedinți a avut contribuții financiare importante pentru realizarea celor două investiții. Târgul comunal este deschis în zilele de joi la Dumbrava, iar de acum, locația de unde se vor cumpăra zarzavaturi, produse alimentare sau de îmbrăcăminte, este una conformă cu normele sanitare.

Obiectivul s-a realizat cu fonduri de la bugetul local și de la bugetul județului.La fel de importantă este și grădinița construită în Dumbrava, în cadrul unui proiect cu fonduri europene pe Programul Operațional Regional, implementat de Primăria comunei, în valoare de 2 milioane lei, pentru care Consiliul Județean Mehedinți a asigurat cheltuielile de cofinanțare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Îl felicit pe domnul primar, Cătălin Enache, pentru că a dus la bun sfârșit cele două obiective! Clădirea grădiniței nou construită are trei grupe, grupuri sanitare, spații administrative, este complet utilată și dotată și pregătită să-I primească pe preșcolari începând din această toamnă. În plus, în exterior, s-au amenajat spații de joacă și teren de sport.Astfel de investiții sunt importante pentru comunitatea locală și sper eu, contribuie la stoparea fenomenului de depopulare cu care, din păcate, ne confruntăm în mediul rural.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica