joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Peste 50 de permise reținute în weekend

Un alt weekend în Olt cu sancțiuni, permise de conducere reținute, dar și certificate de înmatriculare. Polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni în urma cărora au aplicat amenzi de aproape 160 mii lei. Totodată, oamenii legii au reținut 53 de permise de conducere și 15 certificate de înmatriculare.

„În cadrul activităților, au fost aplicate 510 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 159.675 de lei. Totodată, pentru abaterile constatate, polițiștii rutieri au fost reținute 53 de permise de conducere, dintre care 41 pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime legale admise, 4 pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice (având o concentrație alcoolică mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat) și 8 pentru alte abateri. Au mai fost reținute 15 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale”, conform IPJ Olt.

Nici dosarele penale nu au lipsit în urma verificărilor polițiștilor olteni. Astfel oamenii legii au descoperit infracțiuni atât în privința consumului de alcool la volan, cât și în privința șofatului fără permis de conducere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„De asemenea, au fost constatate 6 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, dintre care 3 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și 3 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au adăugat reprezentanții IPJ Olt.

Politica