Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Accident rutier în Severin. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

Publicat

pe

Accident rutier în Severin. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

O feneie de 67 de ani, din comuna Punghina, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost implicată într-un accident rutier produs la intersecția bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Șincai din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Meheninți, astăzi la ora 13.13, poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 50 de ani cu privire la faptul că la intersecția bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Șincai s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că o femeie de 31 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Ghe. Șincai a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un alt autoturism condus de o femeie de 33 de ani, din municipiul Motru, județul Gorj.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 67 de ani, din comuna Punghina, pasageră în autoturismul condus de femeia de 31 de ani, căreia i au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului.

Polițiștii mehedințeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

© 2022. Toate drepturile rezervate.