joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident rutier în Severin. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

O feneie de 67 de ani, din comuna Punghina, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost implicată într-un accident rutier produs la intersecția bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Șincai din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Meheninți, astăzi la ora 13.13, poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 50 de ani cu privire la faptul că la intersecția bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Șincai s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că o femeie de 31 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Ghe. Șincai a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit sursei citate, în urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un alt autoturism condus de o femeie de 33 de ani, din municipiul Motru, județul Gorj.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 67 de ani, din comuna Punghina, pasageră în autoturismul condus de femeia de 31 de ani, căreia i au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului.

Polițiștii mehedințeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica