vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viorica Dăncilă a demisionat din PSD: „M-am hotărât să o iau de la capăt”

Viorica Dăncilă a anunțat marți că a demisionat din PSD și s-a înscris în partidul NOI (Națiune, Oameni, Împreună), o formațiune politică înregistrat în acest an.

„După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formațiuni politice noi. Partidul ,,Națiune Oameni Împreuna”(NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroși, oameni care au decis să nu mai stea deoparte”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Fostul premier spune că a găsit în noul partid „oameni serioși, cu experiență relevantă în domeniile lor de activitate”, cu viziune „bazată pe patriotism, adevăr, consens, comuniune, credință autentică”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am făcut acest pas având convingerea că, indiferent dacă am mai făcut sau nu politică, indiferent în ce partid am activat, fiecare avem datoria de a ne implica, dacă ne dorim un viitor mai bun. Este imperios necesar ca toți cei care credem în România, toți cei care credem că împreună putem reinventa destinul țării noastre, să ne conjugăm eforturile și să avem o viziune unitară”, a mai scris Dăncilă.

Viorica Dăncilă este de anul trecut angajată la BNR, unde „lucrează de la birou și este foarte disciplinată”, potrivit declarației guvernatorului Mugur Isărescu. 

Partidul NOI a fost înregistrat definitiv în registrul partidelor politice în 13 ianuarie 2022, potrivit Tribunalului București, scrie hotnews.ro

Politica