duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Medicii de la SJU Târgu Jiu, felicitați pentru eforturile făcute în pandemie

Personalul medical de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a primit mulțumiri din partea unor pacienți care au fost vindecați de coronavirus. Chiar și rudele oamenilor tratați în unitatea medicală au avut un mesaj pentru doctorii de la SJU.

Fiul unei paciente care a fost internată mai multă vreme în Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a transmis întregului personal medical un frumos mesaj de mulțumire: „Mama mea, P. Valeria a fost adusă în stare foarte gravă și internată la Neurologie, la Spitalul 700. S-au făcut eforturi supranaturale pentru a o salva și mama mea este în viață! (…) Felicitări întregului personal de pe această secție, de la cea mai mica funcție până la cea mai mare. Au salvat o viață! Respect tuturor și mă înclin în fața dumneavoastră. (…) Aveți personal și medici care au interes pentru viața cetățeanului, mama mea este în viață datorită dumnealor. Vă mulțumesc!”, este mesajul trimis de Nicolae Purec, pe 13.03.2022.

De asemenea, o altă pacientă a lăsat un mesaj legat de activitatea de pe această secție: „Pentru actul medical complet, fără niciun fel de condiționări, felicitări! Este vorba de secția Neurologie- dr. Căliman Cristina, medic și om de excepție. Laude și pentru personalul secției. Să ne mândrim că există astfel de oameni, în spitalele publice…”, a scris Mihaela Florentina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, personalul medical de la Secția Oncologie a primit felicitări și mulțumiri: „(…) la oncologie este un personal medical minunat, acești oameni minunați în frunte cu Doamna Doctor Fometescu și cu centrul de sânge i- au mai lungit viața mamei mele cu 5 ani! Eu le mulțumesc în parte la fiecare ! Bunul Dumnezeu să le dea sănătate tuturor alături de cei dragi!”, a scris o aparținătoare.

Politica