joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Poșta ajută la transportul donațiilor către Ucraina

Un camion pus la dispoziție de Oficiul Județean de Poștă Olt va transporta donații colectate în sprijinul ucrainenilor afectați de război. Donațiile constă în alimente neperisabile, produse de igienă, echipamente medicale, îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și produse din categoria celor de încălzire.

Vasile Iosub, director Oficiul Județean de Poștă Olt a menționat că vor exista și alte transporturi zilele următoare, inclusiv pentru medicamente și truse medicale.

„În colaborare cu autoritățile locale, respectiv prefectura județului Olt, cu ajutorul domnului prefect Florin Homorean, am pus la dispoziție un mijloc de transport MAN pentru expedierea donațiilor făcute de cetățenii din municipiul Slatina. Această colaborare va continua și în zilele următoare, fiind contactați inclusiv de Crucea Roșie județul Olt, pentru ca săptămâna viitoare să efectuam un transport cu medicamente, truse medicale și alte obiecte de ajutor medical. Prin cele 2 centre de colectare respectiv OZP Slatina și OZP Caracal, cât și prin celelalte oficii poștale vom continua să primim și să expediem donațiile făcute pentru Ucraina, de către salariații poștali și cetățenii din județul Olt”, a declarat Vasile Iosub, director Oficiul Județean de Poștă Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica