Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Bărbați din Olt reținuți pentru furt

Publicat

pe

Doi bărbați de 46, respectiv 48 de ani din Slatina au fost reținuți de polițiștii doljeni după ce au furat mai multe bunuri din localitatea Cârcea, județul Dolj. Cei doi ar fi sustras bunurile din curtile și locuințele a 3 persoane care au anunțat autoritatile.

„În dimineaţa zilei de 19 februarie a.c., poliţiştii Secției nr.4 Poliție Rurală Coşoveni au fost sesizați de trei persoane vătămate, din comuna Cârcea, cu privire la faptul că, în noaptea de 18/19 februarie, persoane necunoscute le-au sustras mai multe bunuri din curţi şi locuinţe. În cursul zilei de 01 martie, poliţiştii doljeni au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Slatina, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea furturilor, respectiv doi bărbaţi de 46 şi 48 de ani”, conform reprezentanților IPJ Dolj, care au menționat și că bunurile au fost recuperate, iar bărbații au fost arestați pentru 30 de zile

„Au fost identificate toate bunurile sustrase în noaptea de 18/19 februarie, din comuna Cârcea, acestea fiind restituite persoanelor vătămate.În urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, cei doi bărbaţi au fost reținuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt calificat, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul zilei de 02 martie a.c., pe numele bărbaţilor Judecătoria Craiova a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Percheziţiile domiciliare au fost efectuate cu spijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt şi jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova”, au adăugat reprezentanții IPJ Dolj.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.