vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Costea, reprezentant Central Slots: „Parteneriatul cu noi poate fi cea mai bună decizie de business pe care o poți lua”

Central Slots este o companie din domeniul jocurilor de noroc care caută parteneri de business în toată țara. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, compania administrează peste 300 de locații propria și partenere, aflându-se într-o continuă expansiune. Reprezentantul Central Slots, Mihai Costea răspunde la câteva întrebări esențiale pentru cei care vor să intre într-un astfel de business.

Salut, Mihai! Spune-ne, te rog, ce propune compania voastră.

Salutare! Oferta noastră se adresează, în mare parte, celor care au deja o afacere, dar ne adresăm și celor care dețin, de exemplu, un spațiu gol. Avem două modele de business, două posibilități de asociere. În funcție de disponibilitățile partenerilor noștri, personalizăm oferta și o adaptăm pentru maximizarea resurselor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cum trebuie să procedeze cei interesați?

Pentru cei care au deja o afacere care se pretează unui parteneriat cu noi: un bar, magazin, restaurant sau orice altă activitate economică ce interacționează direct cu publicul, aceștia intră într-o asociere cu noi. Instalăm jocuri de noroc în locația lor, iar asta nu îi costă absolut nimic. Noi venim cu aparatură și know-how, echipamente, administrare, logistică, etc. Partenerul nostru pune la dispoziție doar spațiul și angajații.

Și dacă au un spațiu gol, nefolosit?

Pentru a-și mări veniturile, cei care au un spațiu, în proprietate sau închiriat, și vor să deschidă un business cu acest specific trebuie doar să ne contacteze. Avem un model de business care poate genera un profit anul de peste 100.000 de lei. Ne contactează și un consultant le va explica tot procesul.

Care este responsabilitatea partenerilor voștri?

Vreau să menționez de la început că acești nu au niciuna din punct de vedere juridic. În contractual pe care îl semnăm acest lucru este stipulat foarte clar. Noi ne asumăm responsabilitatea juridică, relația cu statul privind licențele, autorizațiile etc. Cum am spus și mai sus, partenerii noștri sunt responsabili de spațiul și angajații pe care îi pun la dispoziție.

Cum se împart banii în acest parteneriat?

Simplu și corect: 50-50%, după achitarea taxelor către stat. Noi avem cheltuieli și investiții cu aparatele, licențele și tot ce înseamnă logistică, iar partenerii noștri au cheltuieli cu spațiul, angajații, ș.a.m.d. În felul acesta, atât noi cât și partenerii noștri suntem mulțumiți la finalul lunii. În orice caz, cel mai bine, această ofertă este explicată direct, de către unul din consultanții noștri.

Dacă vrei să intri într-un parteneriat care îți poate crește profitul afacerii tale cu peste 100.000 de lei, sună la 0743223321, iar un consultant Central Slots îți va explica pe larg modelul de business și îți va face o ofertă personalizată.

Mai multe detalii poți găsi și pe www.centralslots.ro

Banii de partea ta!

Politica