joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Minori, prinși de polițiști plimbându-se pe lacul înghețat

Doi copii cu vârste de 12, respectiv 13 ani, au fost îndepărtați de pe suprafața înghețată a lacului de acumulare de pe râul Jiu.

”În data de 27 ianuarie a.c., un echipaj din cadrul Serviciului Circulație Rutieră al Poliției Locale Târgu Jiu, în timp ce se afla pe strada Barajelor, i-a observat pe cei doi copii care se jucau pe apa înghețată a lacului și au intervenit, de îndată, pentru a preveni producerea oricărui eveniment nedorit”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Unul dintre copii le-a spus polițiștilor că a vrut să vadă cât de gros e stratul de gheață și că a încercat să îl spargă cu o piatră, pentru a-i testa rezistența.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceștia au purtat discuții cu cei doi minori despre pericolul la care s-au expus, pentru că gheața se putea sparge în orice moment.

De asemenea, polițiștii avertizează că, o simplă plimbare pe suprafața înghețată a apei se poate transforma într-o tragedie.

”Persoanele care au în grijă copii minori sunt rugate să-i monitorizeze strict și să nu le permită jocul în apropierea bazinelor acvatice”, au mai transmis polițiștii.

Foto: Poliția Locală Târgu Jiu/ Facebook

Politica