vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineri vâlceni prinși cu droguri

Doi tineri, de 28, respectiv 25 de ani, ambii din Vâlcea, au fost prinși de către polițiști, fie având în posesie droguri, fie aflându-se sub influența acestora. În ambele cazuri, tinerii au fost prinși cu narcoticele în urma unor controale de rutină.

Primul caz a avut loc într-o intersecție din centrul Râmnicului unde un tânăr de 28 de ani, din localitate a fost luat la întrebări de polițiștii care patrulau prin zonă. Observând o evidentă stare de agitație a tânărului, oamenii legii l-au invitat la secție unde după testare a reieșit faptul că tânărul consumase droguri.

„În momentul în care conducătorul auto a fost abordat de polițiștii acesta a început să aibă un comportament agresiv, acesta fiind și incoerent în vorbire, motiv pentru care la fața locului au fost chemați și polițiștii Biroului Rutier pentru efectuare unei testări cu aparatul DrugTest.
În urma testării rezultatul a fost pozitiv pentru substanța Amfetamină, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltatate probe biologice în vederea determinării cu exactitate a substanțelor consumate.
Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul savârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, conform IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un alt caz a fost inregistrat în Călimănești, unde un alt tânăr a fost prins, de această dată cu substanțele interzise asupra lui, tot în urma unui control.

„Polițiștii din Călimănești în timp ce își desfășurau serviciul de patrulare pe zona de competență au depistat un autoturism în care se aflau doi tineri, din Râmnicu Vâlcea, care nu își puteau justifica prezența în zonă.
Polițiștii au procedat la efectuarea controlului autovehiculului și cel corporal, iar asupra unui tânăr a fost descoperită o bilă din folie de aluminiu în interiorul căreia erau fragmente vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a fi substanțe cu efect psihotrop.
Bunurile găsite au fost ridicate de către polițiști, întocmindu-se un dosar de cercetare penală în vederea documentării faptei”, au adăugat reprezentanții IPJ Vâlcea.

Politica