sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Amenințare cu bombă la o şcoală din Târgu Jiu. Elevii și profesorii au fost evacuați

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale nr. 2 din Târgu Jiu au fost evacuați, miercuri, din sălile de clasă în urma unei amenințări cu bombă.

„Există un apel la Numărul Unic de Urgență 112 privind o amenințare cu bombă la Școala Gimnazială Ecaterina Teodoroiu din Tg. Jiu. Unități abilitate în astfel de situații se află la fața locului, se fac cercetări. Personalul unității de învățământ, dar și elevii au fost evacuați până la verificarea corpurilor de clădire”, a anunțat Inspectoratul Școlar Gorj.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de pompieri cu apă și spumă și o ambulanță a SMURD. Acțiunea este coordonată de unitatea specială din cadrul SRI. În zonă se află și o echipă de jandarmi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Avem sesizat prin apelul 112 o amenințare cu bombă, la Școala nr. 2, din municipiul Târgu Jiu. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și procedează la evacuarea elevilor și profesorilor din unitatea de învățământ. Intervenția este în dinamica, în momentul de față se iau toate măsurile pentru siguranța persoanelor”, a transmis și IPJ Gorj, potrivit libertatea.ro

Circulaţia pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, care trece prin faţa unităţii de învăţământ, a fost întreruptă, circulaţia, traficul fiind deviat pe alte străzi. 


Politica