vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rapidiștii vor să joace cu CSU Craiova. Reghe are lotul decimat de COVID-19

Mai mulți jucători și membrii din staff-ul celor de la CSU Craiova au fost infectați cu COVID-19. Oltenii au descoperit acest lucru după ce s-au întors din Turcia, la o serie de teste efectuate. Vestea a venit cu o săptămână înainte de meciul cu Rapid București, iar patronul alb-albaștrilor, Mihai Rotaru, a declarat că meciul poate fi amânat.

Da, din fericire toți jucătorii sunt ok, și cei din staff, cu excepția unuia singur, care nu are formă gravă, dar are simptomele puțin mai agresive. În rest, toată lumea e bine. Exclus (n.r. să se fi luat COVID-19 din cantonament). Noi înainte să plecam în cantonament aveam șase suspecți de COVID, am făcut test și am mai avut în singur caz, pe Mateiu. După, am testat jucătorii cu doua rânduri de teste PCR, au fost negativi, și la ultimul test, făcut cu 2-3 zile înainte să ne întoarcem în țară, erau negativi. Cred că erau în faza incipientă. Ieri am testat tot lotul încă o dată și au apărut cazuri de COVID. Noi suntem de două zile în țară”, a declarat, vineri, Mihai Rotaru, la emisiunea Liga Digisport.

Variante amânării nu este tocmai pe placul giuleștenilor. Antrenorul rapidiștilor, Mihai Iosif, spune că el își dorește ca partida să se joace, dar decizia nu o va lua el în acest sens.

Policlinica Buna Vestire Craiova

E o situație care se poate întâmpla oricui, le doresc sănătate în primul rând. Chiar nu știu ce se poate întâmpla, noi vrem să jucăm, normal, dar dacă ei sunt bolnavi nu putem juca. Patronul și președintele vor decide dacă putem amâna meciul sau nu”, a declarat Mihai Iosif pe aeroport, după revenirea Rapidului din cantonamentul din Antalya. În altă ordine de idei, antrenorul giuleștenilor a spus că este foarte posibil ca în zilele următoare să primească întăriri la nivelul lotului de jucători. „Probabil vor mai veni doi jucători în săptămâna aceasta. A fost o perioadă bună de pregătire, am avut două zile de ploaie și niște probleme cu accidentările, în rest a fost totul ok”, a mai spus Mihai Iosif, conform Digi Sport.

Politica