Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Vâlcea. Peste 370 milioane lei pentru bugetul local

Publicat

pe


Primăria Râmnicu Vâlcea a pus proiectul bugetului local pe 2022 în dezbatere publică, pe site-ul Primăriei. Este vorba despre un buget de peste 370 de milioane de lei. Sesizările, observaţiile sau punctele de vedere se pot trimite până pe 26 ianuarie.
„În conformitate cu prevederile Legii nr. 317/2021 a bugetului de stat pe anul 2022 şi ale Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a iniţiat procedura de consultare publică asupra proiectului de buget al municipiului pe anul 2022 prin postarea pe site-ul www.primariavl.ro a anunţului aferent şi a propunerii de buget. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observaţiile sau punctele de vedere până în data de 26 ianuarie 2022 la adresa de e-mail dedicată dezbaterebuget@primariavl.ro, sau pot înregistra adrese scrise la Registratura Centrală cu sediul în strada General Magheru nr. 25.
Proiectul de buget pentru anul 2022 are o valoare estimată de 370.638.500 lei şi va fi supus aprobării Consiliului Local în cursul lunii februarie”, conform Primăria Vâlcea.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.